Opiskelu

 

Ammattikouluista yliopistotutkintoon
– ja kaikkea siltä väliltä!

Lahden seudulla voi opiskella melkeinpä mitä alaa tahansa. Seudulta valmistuu muun muassa musiikin, liikunnan, kaupan, teollisuuden, ympäristö- ja luonnonvara-alan sekä tekniikan alan ammattilaisia. Koulutustarjontaa on lukiosta ja toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta ammattikorkeakouluun ja yliopistotutkintoihin asti.

Lahden ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa opiskelee vuosittain noin 25 000 opiskelijaa, joten myös kaupungin opiskelijaelämä on verrattain vilkasta.

Tule opiskelemaan Lahden seudulle! Vilkkaasta kaupan alan, teollisuuden ja liikuntamatkailun keskittymästä saat mainiot edellytykset ponnistaa elämässä eteenpäin.

Hyödyllisiä yhteystietoja opiskelijalle:

Opiskelija-asunnot Lahdessa ja Asikkalassa:
Oppilastalo Oy

Opintotuki
Kelan toimisto, Kirkkokatu 8, 15140 LAHTI
puh. 020 4351400 (klo 10-16)
Avoinna ma-ke, pe 9-16, to 8-17
www.kela.fi

Korkeakoulujen yhteiskirjasto

Korkeakoulujen yhteiskirjasto on Lahden yliopistokampukseen kuuluvien yliopistojen ja Lahden ammattikorkeakoulun yhteinen tieto- ja kirjastopalvelu, jonka palveluiden tuottamisesta vastaa Päijät-Hämeen koulutuskonsernin Tieto- ja kirjastopalvelut.

Yhteiskirjaston toimipisteet ovat Lahdessa Fellmanniassa (Kirkkokatu 27), Hoitajankadulla, Paasikivenkadulla ja Niemenkadulla.

Suunnista Suomen Chicagossa: