Järvelä

Kärkölä on vireä ja kehittyvä päijäthämäläinen kunta ja kiinteä osa Lahden talousaluetta. Järvelä on Kärkölän kuntakeskus. Matkaa Lahteen on 25 km, Riihimäelle 30 km ja Helsinkiin 90 km. 18 päivittäistä taajamajunavuoroa takaavat hyvät yhteydet sekä pohjoiseen että etelään. Kärkölässä kaikki peruspalvelut ovat kunnossa, myös uimahalli ja elokuvateatteri löytyvät kylältä. Kärkölässä on monipuolista rakennusainetuotantoa ja hyvin varustettu rautakauppa omakotirakentajia palvelemassa. Kunnan suurin työnantaja Koskisen Oy on myös yksi Päijät-Hämeen suurimmista.

Kaupalliset palvelut: päivittäistavarakauppoja, ravintoloita ja kahviloita, rauta- ja maatalouskauppa, erikoisliikkeitä, parturi- ja kampaamopalveluja, apteekki, Alko ja pankkipalvelut
Vapaa-aika: uimahalli, kuntosali, urheilukentät, tenniskentät, jääkiekkokaukalo, ampumahiihtostadion, ampumarata, hyppyrimäki, valaistut hiihtoladut ja lenkkipolut, suunnistualueet
Koulut: alakoulu, yläkoulu ja lukio sekä erityiskoulu
Päivähoito: päiväkoti, ryhmäperhepäiväkoteja ja perhepäivähoitopaikkoja
Muut palvelut: kunnantoimisto, kirjasto, nuorisotalo, terveyskekus, seurakuntakeskus,
vanhusten palvelutalot, taksi, linja-autoasema, rautatieseisake

Hähkäjärventie

Hähkäjärventien alue on rauhallinen, pieni alue palveluiden tuntumassa. Koulut ja kaupat ovat kävelymatkan päässä. Maastoltaan alue on rehevää puistomaista metsää, jota reunustaa soraharjut.

Etäisyys Kärkölän keskustaan, Järvelään on alle 2 km. Myös junaseisake on kahden kilometrin päässä. Vuokkoharjun koulu ja päiväkoti ovat kilometrin päässä. Opintien yläaste ja lukio ovat noin kahden kilometrin päässä.

Tonttitarjontaa Hähkäjärventien alueella

Jaakonsaari

Jaakonsaaren alue sijaitsee Järvelän länsiosassa. Kalaisa Valkjärvi sijaitsee Riihimäentien toisella puolen kävelymatkan päässä. Maasto on tasaista metsää tai metsittynyttä peltoa, jossa kasvaa koivuja. Alueella on tarjolla myös erittäin suuria tontteja, jopa yli 4 500 m2. Alueen kaavoituksessa on onnistuttu säilyttämään väljyys ja puistomaisuus. Etäisyys Kärkölän kuntakeskukseen, Järvelän kaupoille ja junaseisakkeelle on 1,5 km, uimarannalle 0,5 km, alakouluun kaksi kilometriä, yläkouluun kilometri.

Tonttitarjontaa Jaakonsaaren alueella

Kaijankari

Kaijankarin alue sijaitsee Järvelän länsiosassa. Kalaisa Valkjärvi sijaitsee Riihimäentien toisella puolen kävelymatkan päässä. Maapohja on tasaista, entistä peltoa, jossa kasvaa koivutaimikkoa.

Tonttitarjontaa Kaijankarin alueella

Kivisoja

Kivisojan asuinalueelle sijoittuu myös pienteollisuutta - käsi- ja puusepänteollisuutta. Alue on lähes Järvelän keskustassa. Alue on väljästi rakennettu viheralueita hyödyntäen. Hyvät lenkkipolut ovat asuinalueen vieressä.

Lavanmäki

Lavanmäen asuntoalue sijaitsee rauhallisella metsäisellä alueella. Järvelän keskustaan matkaa noin kilometri. Vilkkaiden kantatie 54 ja Hämeenkoski-Levanto-maantien välittömässä läheisyydessä sijaitseva suosittu asuinalue naamioituu metsäiseen maastoon lähes huomaamattomasti. Alue on pääosin pientalovaltaista. Kouluun ja kuntakeskukseen matkaa noin kilometri.

Suomen alue

Sijainti Järvelän keskustassa. Pien- ja rivitaloasutusta. Alue rajautuu maisemalliseen pelto- ja metsäalueeseen. Valaistu lenkki- ja latumaasto sijaitsee alueella.

Vanhanpappilan alue

Vanhanpappilan alueella on 7 tonttia, joille voi rakentaa omakotitalon lisäksi oman 2-3 hevosen tallin, tarhat ja katetun lantalan. Alueelle on vedetty valokuitukaapeli, joka takaa nopeat ja toimivat nettiyhteydet!
Tonttitarjontaa Vanhanpappilan alueella